6 Şubat 2013 Çarşamba

HADİSE FRİKİK ANLAMI NEDİR ?



Frikik kelimesi ne kadar çok kullanılıyor gazetelerde, haberlerde, televizyonda, magazinde…  Peki frikik sizce nedir? Göğüsün ucunun gözükmesimi? Bir kıyafetin parçası olan şortun gözükmesimi?

Mayo giyince popo kısmı nasıl çıkıyor sizce resimlerde? Buna frikik yazmıyoruz ama kıyafet uçuştuğu an AMAN ALLAHIM altındakı ŞORT GÖZÜKTÜ yaşasın FRİKİK RESMİ YAKALADIK diyerek buna frikik haberi yapılabiliyor maalesef.
Yaz aylarında aynı şey geldi başıma, seyircinin önünde saygı ile eğildiğim an arkadan biri resmimi çekiyor ve Hadise den yılın frikik resmi diye haber çıkarıyor. Saygı diye birşey kalmadı sanırım…


Bu yazımla bu frikik haberlerin bitmesini sağlayamayacağımın farkındayım, ama benimde düşüncelerimi söylemek icin hakkim var, sonuçta demokratik bir ülkede yaşıyoruz,değilmi???

Bu arada Ülker Arena da Beko Allstar da sahne almak çok eğlenceliydi J yönetimden bütün oyuncuların imzalarıyla beraber bir Tshırt hediye edildi J bayılırım böyle hediyelere!!!

Uludag Winterfest kapsamında yaptığımız konserimiz çok başarılı geçti, önümüzdeki sene Allahın izniyle tekrar beraberiz Winterfestde ;-)
Bu sene karda hic bir resmim yoktu,kızkardeşim Deryayla beraber çoçuk gibi oynadık karda,resim çektik,oh dünya varmış be dedirtiyor kar bana…Geri dönüşte annem için kestane şekerleri aldım,almadığım an insan taa Bursaya gidip annesine kestane şekeri almadan nasıl döner diye burnumdan getirdiği için (şaka anneeemmm J ) bende bol bol kestane şekeri aldım anneciğim için…
Türkiyemiz ne güzel,gittiğin her yerde özel yemekler,tatlılar var… Çok şanslıyız çok…