18 Şubat 2013 Pazartesi

HADİSE O SES TÜRKİYE 18 ŞUBAT 2013


O Ses kim olacak?
Türkiye'nin en çok izlenen ses yarışmasında, final için nefesler tutuldu. Canlı yayında Türkiye'nin O Sesi seçiliyor.

Dünyada "The Voice" olarak bilinen "O Ses Türkiye"nin muadillerinden tek farkı, yalnızca sese odaklanması... Christina Aguilera, Cee Lo Green, Adam Levine ve Blake Shelton gibi ünlü isimlerin jüri koltuğunda oturduğu The Voice'un Türkiye versiyonunda jüri üyeliğini Hülya Avşar, Hadise, Murat Boz, Mustafa Sandal ve Acun Ilıcalı yapıyor.



Adayları arkası dönük olarak dinleyen jürinin, sesi beğendiği taktirde koltuğunu çevirip adayla yüzyüze geldiği yarışmada en önemli amaç, sesin dış görünüşün gölgesinde kalmaması...
Çılgın müziği ve dansıyla meşhur olan MTV ödüllerinde dahi kendi kategorisinde birinciliği kapan ünlü DJ PSY, konser için Türkiye'ye geliyor.

Aylar öncesinden Gangnam Style şarkısıyla ünlenen PSY'nin İstanbul'a geleceği söylentileri çıkmış, bir çok ünlü tarafından da doğrulanmıştı.

Gangnam Style'ın geleceği artık netleşti, hatta afişlerde yerini aldı.

ACUN İÇİN GELİYOR

Meşhur Gangnam Style'ın buralara kadar gelmesinde parmağı olan Acun Ilıcalı'nın asıl amacı tabii ki PSY'yi kendi programına çıkarmaktı.

Gangnam Style Türkiye'de vereceği konser öncesi Acun'un programına çıkacak.

Ülkesinde mal varlığı oldukça yüksek olan PSY, ailesiyle birlikte sık sık Türkiye'ye zaten geldiğini öğrenen Acun Ilıcalı bu fırsatı kaçırmadı.

MTV ödüllü PSY için Türkiye'de pek çok yapımcı ve menajerle beraber Acun da devreye girmişti.

O SES TÜRKİYE'YE GELECEK

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği; Hülya Avşar, Murat Boz, Hadise ve Mustafa Sandal'ın jüriliğini yaptığı meşhur program O Ses Türkiye'de Gangnam Style dinleyeceğiz.

O Ses Türkiye yarışmasının finaline çıkacağı belirlenen Gangnam Style'ı seslendiren Güney Koreli şarkıcı PSY, GNL menajerlik şirketiyle anlaşmasını tamamladı.

İstanbul'da vereceği konser için 250 bin dolara anlaşan PSY, Acun'un programından ayrı bir ödenek alacak.

NE ZAMAN GELİYOR?

1 milyar 311 milyon kişinin izleyerek rekorlar kıran PSY, bu haftasonu Acun'a konuk oluyor.

Bu hafta finali gerçekleşecek olan O Ses Türkiye'ye Gangnam Style geliyor.

Bu hafta finali gerçekleşecek olan O Ses Türkiye'ye Gangnam Style geliyor.